Om oss

Spik och Pensel

Bygg Måleri Utemiljöer

Om Spik och Pensel

Efter 20 års arbete inom måleri och bygg har vi samlat på oss massor av erfarenheter men framförallt har vi haft det väldigt roligt! Vi ser det som en enorm förmån att få komma hem till människor och tillsammans ta fram lösningar som underlättar och förbättrar deras vardag. Oavsett om det gäller en platsbyggd bokhylla för LP-samlingen, en gäststuga på tomten eller ett helt nytt kök.


Tack vare vår breda kompetens och vårt stora kontaktnät har vi möjlighet att ta oss an alla sorters arbeten, gärna med det där lilla extra. Yrkesstolthet, kreativitet och envishet är viktigt för oss och vi har svårt att nöja oss innan det är riktigt perfekt och optimalt.


Vid behov samarbetar vi också med de erfarna hantverkare vi har i vårt nätverk. Vi kan därför ta ett helhetsgrepp om hela arbetsprocessen, så att ni som kund endast arbetar mot en kontaktperson.Anders Hellgren

Snickare och arbetsledare


Anders är mäklaren som sadlade om till snickare, vilket visade sig vara ett genidrag. Oavsett om han bygger om, bygger nytt eller bygger till bygger han alltid smart.  Anders är duktig på att se lösningar och möjligheter där andra ser problem och motstånd.


Anders har behörighet enligt Byggkeramikrådets branchregler för våtrum, BBV.

Läs mer på Byggkeramikrådets hemsida.   

   


Gunilla Hellgren

Dekorationsmålare, dekoratör och ansvarig för utemiljöer


Gunilla är diplomerad dekorationsmålare och utbildad dekoratör. Hennes måleri tar sig uttryck både i form av tavlor men också som dekorationer och utsmyckningar i privata hem och offentliga miljöer.


Dekorationsmåleri är en konstform som innehåller moment som marmorering, ådring, illusionsmåleri samt väggmålningar med mera. Gunillas främsta tillgångar är hennes kreativitet och uppfinningsrikedom.

 

Bra att veta:

  • ROT-avdrag. Här, på Skatteverkets hemsida, finns information samt nödvändiga blanketter.
  • Anders har behörighet enligt Byggkeramikrådets branchregler för våtrum, BBV.
  • Gunilla är diplomerad dekorationsmålare.
  • Vi samarbetar bara med certifierade elektriker och VVS-montörer. 
  • Vi arbetar över hela landet.
  • Vi har F-skattsedel.
  • Vi lämnar gärna referenser.


"Det märks verkligen att ni älskar era arbeten. Er entusiasm smittar"


Spik och Pensel är ett stabilt familjeföretag med över 20 år i branschen. Vi erbjuder smarta helhetslösningar och arbetar alltid nära kunden med trygghet, smidighet och snabbhet som ledord.


Vi hörs!