Utekök

Spik och Pensel

Bygg Måleri Utemiljöer

Gammal skräphög förvandlad till utekök med murad pizzaugn

Hälsingegård blev byggdens stora snackis

Vem hade väl kunnat ana att den gamla skräphögen bredvid vedbon  var en utmäkt plats för en klassisk taverna mitt i vackraste Hälsingland? Tack vare det rejäla taket blev platsen inte bara ett bra utekök med murad pizzaugn och plats för den vanliga grillen utan också det självklara  hängstället  för middagar med familjen, barnens pyssel och sena kvällar med vännerna. Vi gjorde allt arbete, från röjning till dukat bord. Vi blev dessutom inbjudna att provsmaka den första pizzan och det smakade helt underbart!

Utekök

Under de senaste åren har vi märkt av en enorm trend, både i Stockholm och runt om i landet. Allt fler inser hur underbart det är med ett utekök! Dels förlänger det utesäsongen med flera månader men det bidrar också med fler matlagningsalternativ till den annars så klassiska grillningen. Gästerna kan antingen hjälpa till, eller så kan de lägga upp fötterna, njuta av en kall öl och glada samtal medan värdarna pysslar med maten.


"Det enda dåliga med uteköket är att vi aldrig längre blir bortbjudna. Alla vill komma till oss"


Spik och Pensel är ett stabilt familjeföretag med över 20 år i branschen. Vi erbjuder smarta helhetslösningar och arbetar alltid nära kunden med trygghet, smidighet och snabbhet som ledord.


Vi hörs!