Trädäck/altaner/uterum

Spik och Pensel

Bygg Måleri Utemiljöer

Trädäck, altaner & uterum

Ett uterum, en altan eller ett trädäck är verkligen så underbart i verkligheten som det är i teorin. Att kunna sitta ute och äta eller bara att känna känslan av solvarmt trä under fötterna medan man läser tidningen, pysslar med blommorna eller spelar spel med barnen är verkligen något extra.

Mer uteliv åt folket!

Barfotafika och mysiga sittplatser


Lägenhetsbor får ofta något varmt i blicken när det börjar pratas balkong. Möjligheten att kunna odla lite, sitta ute och sola eller bara kunna hänga ut kläder på vädring är riktig vardagslyx för stadsbor. Men villaägare har, sin trädgård till trost, ibland också behov av en lite mer ombonad och lättillgänglig mysplats i nära anslutning till huset. Då är en altan, veranda eller ett trädäck perfekt!  Det är ju i ärlighetens namn inte alltid man orkar bära ut möbler och dynor till den där platsen där borta under syrénen. Ibland vill man bara gå rakt ut från köket, barfota med morgontidningen och kaffet i handen för att njuta en liten stund innan det är dags att ta itu med dagen.


Något vi verkligen har märkt blir allt vanligare är att vilja ha sin uteplats i flera nivåer,  med större trappor och avsatser som blir naturliga hängplatser  för lek och samtal. 


"Otroligt att verandan följer naturen på ett sånt smidigt sätt. Bärbuskarna blev ju pricken över i"


Spik och Pensel är ett stabilt familjeföretag med över 20 år i branschen. Vi erbjuder smarta helhetslösningar och arbetar alltid nära kunden med trygghet, smidighet och snabbhet som ledord.


Vi hörs!