Kök

Spik och Pensel

Bygg Måleri Utemiljöer

Köket får ta plats i Enskede

Öppen planlösning förlängde köket


Efter att ha trängts i det lilla originalköket stod barnfamiljen inte ut längre. Vi ryckte ut och föreslog att låta  köket få fortsätta även ut i vardagsrummet, vilket gav fler arbets- och avställningsytor, fler skåp och fler lådor att gömma undan sådant som behövs men som man inte vill ha framme. Den gamla spisen, kylen och frysen byttes och och det färgglada slitna kaklet ersattes av  en vackert olivgrön glaserad kakelplatta.  Familjen blev väldigt nöjd med sitt nya kök och har särskilt betonat lyxen att kunna ha koll på barnen när de sitter och pysslar vid matbordet i vardagsrummet medan föräldrarna fixar på i köket. Barnen är också väldigt glada över att få ha en alldeles egen kökslåda för sina vispar, bullformar och kavlar.

Bondkök i sommarstugan

Slitet 50-tals kök får ny kostym


Moderniteter i all ära, men när de har en si så där 60 år på nacken kan en vedspis kännas långt mer underbart  än den gamla spis som sattes in när köket senast fick  sig en uppfräschning på 50-talet. Den nya, moderna vedspisen fick sällskap av en  kokplatta för  de  tillfällen då det är lite mer bråttom. Köksväggarna kläddes i vacker duvblå pärlspont och matchande blått kakel. Ett rejält arbetsbord och bra  avlastningsytor gjorde också susen fär matglädjen i huset! Dessutom höjde vi upp de tidstypiska arbetsbänkarna så att de passar bättre för oss långa 2000-talsmänniskor.

Kök

Kokböcker säljer som smör i LCHF-dieten och vi tillbringar allt mer tid med att laga mat. Som en motvikt till datorer och stress blir tiden vid middagsbordet med tända ljus och avslagna telefoner allt mer betydelsefull i många hushåll.


"Det har nästan blivit kul att tömma diskmaskinen"


Spik och Pensel är ett stabilt familjeföretag med över 20 år i branschen. Vi erbjuder smarta helhetslösningar och arbetar alltid nära kunden med trygghet, smidighet och snabbhet som ledord.


Vi hörs!