Bygg

Spik och Pensel

Bygg Måleri Utemiljöer

Nybygge på Hälsingegård

Följ arbetet i bildspelet


Ett annat av många roliga jobb gjorde vi i Hälsingland där ägarna till en vacker Hälsingegård ville ha; mer plats för gäster, en verkstad, ett garage och gärna en avskärmning mot vägen. Sagt och gjort, vi började genast planera och kom fram till att bygga en stilenlig länga som motsvarade familjens alla önskemål. Fägerna valdes ut för att matcha övriga hus och bodar på gården. Eftersom vi ofta får frågor om hur en arbetsprocess går till bjuder vi på några bilder i bildspelet ovan.

Bygg

Vi erbjuder det mesta inom byggsegmentet. Renovering av lägenheter, hus, kök och badrum, större och mindre om- och tillbyggnader såväl som takläggning och platsbyggda snickerier. Under åren har vi också byggt många altaner och uterum, självklart anpassade efter husets omgivning och stil med bästa möjliga funktion för kunden.


"Sommarhalvåret har verkligen förlängts med flera månader tack vare vårt mysiga uterum. Tack för era kreativa lösningar."


Spik och Pensel är ett stabilt familjeföretag med över 20 år i branschen. Vi erbjuder smarta helhetslösningar och arbetar alltid nära kunden med trygghet, smidighet och snabbhet som ledord.


Vi hörs!