Badrum och Spa

Spik och Pensel

Bygg Måleri Utemiljöer

Utflyttade barn gav nya möjligheter

Tonårsrum förvandlat till lyxigt spa.

Efter att Enskedefamiljens fem barn flyttat hemifrån blev vi inkallade  till ett riktigt roligt jobb. Det som förut varit tonårsrum skulle nu göras om till ett hemma-spa och vi fick i princip fria händer. Eftersom paret både ville kunna ta snabba duschar och längre bad och helst inte ville stå i badkaret och duscha fick badrummet både ett generöst duschutrymme och ett badkar. Som skiljevägg mellan toaletten och duschen använde vi ett fantastiskt glaskakel som ger visst insynsskydd men samtidigt släpper in ljus.

Till golvet valde vi genomgående marmor, med den vackra golvmosaiken som badrummets verkliga huvudsperson. Mosaiken är inspirerad av de gamla grekisk-romerska badhusen och helt unik för just det här hemmet. Eftersom familjen litade så mycket på vårt omdöme var det extra roligt (och lite nervöst!) att få visa upp det färdiga resultatet. Vi byggde också en bastu och ett rum där man kan sitta och svalka sig, byta om och smörja in sig.         


Andra badrumsprojekt

Här finns några bilder på andra  projekt vi gjort.

Badrum & Spa

Ett bra badrum är så mycket mer än bara en plats för snabba duschar och toalettbesök. Här ska hela familjen kunna trängas stressiga morgnar, men det ska också finnas möjlighet till långa bad med doftande badskum och tända ljus.


Inom vår erfarenhet av att bygga badrum ryms allt ifrån att optimera den lilla toaletten med "stockholmsdusch" till storslagna hemma-spa med golvmosaik i grekisk-romersk stil."Tack, tack, tack! Vi ÄLSKAR  mosaiken!"


Spik och Pensel är ett stabilt familjeföretag med över 20 år i branschen. Vi erbjuder smarta helhetslösningar och arbetar alltid nära kunden med trygghet, smidighet och snabbhet som ledord.


Vi hörs!